“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Trouwfeest Marokkaans

Aan het zoeken naar een locatie voor trouwfeest Marokkaans? Zoek niet verder! The Crown heeft de zaal die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in evenementen als een trouwfeest. Daarnaast kunt u ook bij ons uw Marokkaanse verloving vieren.

Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op!

Trouwfeest Marokkaans
Trouwfeest Marokkaans
Trouwfeest Marokkaans
Trouwfeest Marokkaans

De mooiste dag van uw leven | Marokkaans trouwfeest 

Bij The Crown staat uw dag voorop. Dankzij verschillende faciliteiten kunnen wij u hierin voorzien. Heeft u al eens gehoord van een led-plafond dat kan veranderen van kleur? Wij hebben het! Zo kunt u de ambiance naar uw smaak inrichten. Daarnaast zijn wij in het bezit van kroonluchters, spiegelwanden en een grote parkeergelegenheid.

Voor het parkeren is ruimte voor 100 auto’s. Het is een bewaakt terrein. U kunt hier de routebeschrijving vinden. Wist u dat wij voor de lunch of diner ook catering aanbieden? The Crown heeft voor het trouwfeest een professionele keuken in beheer.

Rondleiding in de trouwzaal

Om u te alle facaliteiten te laten zien leiden wij u graag rond. We zullen u alle ruimtes die beschikbaar zijn laten zien. Naast de zaal hebben wij bijvoorbeeld ook een ontvangstruimte waarbij u uw gasten kunt ontvangen. Deze is qua ambiance gelijk aan de Marokkaanse trouwzaal.

Wij begrijpen als geen ander dat de trouwdag een speciale dag is. Trek u even terug in de speciale rustruimte, ingericht om te ontspannen. Ingericht met bank, tv en andere accessoires.

Om in contact te komen met The Crown kunt u bellen naar 06 153 132 11 of een mail sturen naar info@thecrown.nl.

The Crown is zeer goed bereikbaar. Onze zaal bevindt zich op de rand van Rotterdam en ligt naast de A20 en Schiedam Station. Hierdoor is onze zaal ook goed bereikbaar met de auto en het openbaarvervoer.

Heeft u interesse in de mogelijkheden om uw Turkse bruiloft bij The Crown te vieren? Vul dan ons formulier in. Onze medewerkers reageren hier zo spoedig mogelijk op. Voor dringende vragen kunt u bellen naar 06 153 132 11 of mail met info@thecrown.nl.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: