“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Hindoestaanse bruiloft zaal

Een Hindoestaanse bruiloft zaal aan het zoeken? Wij kunnen u helpen! The Crown is gespecialiseerd in bruiloften. U kunt alles van A tot Z plannen. De ambiance, het eten en de muziek. The Crown heeft de bruiloft zaal voor u gereed op deze mooie dag.

Meer informatie? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Hindoestaanse bruiloft zaal
Hindoestaanse bruiloft zaal
Hindoestaanse bruiloft zaal
Hindoestaanse bruiloft zaal

Uw bruiloft in goede handen bij The Crown

De Hindoestaanse bruiloft van uw dromen viert u bij The Crown. Zoals eerder benoemd kunt u alles zelf inrichten naar uw smaak. Wat goed is om te weten is het volgende. De zaal bezit een luxueuze marmeren vloer met wanden vol spiegels. Daarnaast vind u een geluidsinstallatie met microfoon zodat u al uw eigen muziek kunt afspelen. Ten slotte informeren wij u graag over ons plafond. Het plafond bezit ledverlichting die u kunt aanpassen naar uw wens. Rood, blauw, paars. Alles kan.

Alle informatie over de Hindoestaanse bruiloft zaal

The Crown bezit meerdere ruimtes die geschikt zijn om te rusten, uw kinderen te laten vermaken of te bidden. Bent u benieuwd naar onze parkeergelegenheid? Wij hebben een bewaakte parkeerplaats. Er is plek voor 100 auto’s, dat gelijk staat aan 400 personen. Ook kunt u met het openbaar vervoer The Crown goed bereiken. Wij zijn gelegen naast de A20 en het Centraal station van Schiedam.

Heeft u meer vragen over de zaal of wilt u een rondleiding? Neem dan contact op met onze medewerkers. U kunt de zaal ook huren voor congressen, vergaderingen of modeshows. U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@thecrown.nl. Bellen kan naar 06 153 132 11.

Wij horen graag van u!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: