“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Zalen voor Marokkaanse bruiloft

Bent u op zoek naar zalen voor Marokkaanse bruiloft? Dan is The Crown dé perfecte locatie. De basis voor een mooie en geslaagde bruiloft, begint met het huren van een zaal die tot in de puntjes voldoet aan uw wensen. Bij The Crown doen we er alles aan om deze dag perfect te laten verlopen.

Bent u nieuwsgierig naar de trouwzaal? Dan kunt u via onderstaand formulier gemakkelijk een rondleiding aanvragen om de sfeer alvast te proeven.

Zalen voor Marokkaanse bruiloft
Zalen voor Marokkaanse bruiloft
Zalen voor Marokkaanse bruiloft
Zalen voor Marokkaanse bruiloft

MMaak gebruik van de extra mogelijkheden bij The Crown

Naast onze trouwzaal beschikken wij over een ontvangstruimte, bruidskamer, speelruimte en een gebedsruimte. In de ontvangstruimte van The Crown worden de gasten door het personeel ontvangen. De ruimte waar de bruid en bruidegom tot rust kunnen komen is de bruidskamer. Voor de kinderen hebben wij een speelruimte. Tot slot heeft The Crown twee gebedsruimtes voor man en vrouw apart. Hier kan men zich even terugtrekken voor het gebed. In de gebedsruimte is een aparte wasruimte opgenomen.

Catering bij uw evenement is mogelijk in samenspraak. Daarvoor werken wij samen met gerenommeerde cateringbedrijven. Zo heeft u geen omkijken meer naar het regelen van hapjes en drankjes. Ook zelf een cateringbedrijf inschakelen is uiteraard mogelijk.

Een rondleiding in de zalen voor Marokkaanse bruiloft

Bent u benieuwd naar onze trouwzaal? Dan nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Deze rondleiding kunt u gemakkelijk aanvragen via onderstaand formulier. U krijgt van ons een exclusieve rondleiding bij ons op locatie. U kunt de sfeer hierdoor zelf proeven en weet direct waar u aan toe bent.

Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons op nemen. Contact opnemen kan telefonisch, door te bellen naar: 06 153 132 11 of te mailen met info@thecrown.nl. Wij beantwoorden al uw vragen zo spoedig mogelijk.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: