“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Afghaanse trouwzaal

Bent u opzoek naar een Afghaanse trouwzaal van uw dromen? Dan bent u bij The Crown aan het juiste adres. Wij zijn The Crown, gevestigd te Rotterdam. Onze specialiteit is het verzorgen van bruiloften, evenementen en recepties naar de wens van onze gasten. The Crown onderscheidt zich vooral door de bijzondere, stijlvolle inrichting en het goede gastheerschap.

Bij The Crown is overal over nagedacht. De ambiance in de zaal wordt gevormd door de luxueuze, marmeren vloer en de spiegelwanden, bekroond door de kristallen kroonluchters. Het led plafond en de specialeffects maken het totaalplaatje compleet.

Wilt u eens van de sfeer proeven van onze Afghaanse bruiloft zaal? Reserveer dan een rondleiding via ons online reserveringssysteem.

Afghaanse trouwzaal
Afghaanse trouwzaal
Afghaanse trouwzaal
Afghaanse trouwzaal

Beleef de mooiste dag van uw leven in onze Afghaanse trouwzaal

U droomt waarschijnlijk al jaren over de mooiste dag van uw leven. Wij van The Crown doen er alles aan om deze dag een sprookje te laten zijn. De sfeervolle ambiance in onze feestelijke accommodatie zal hier een grote bijdrage aan leveren.

Ons prachtige plafond wordt vergezeld door koninklijke kroonluchters en de zaal kan versierd worden door onze eigen fleurige decoratie. Uiteraard zijn uw eigen ideeën en inbreng meer dan welkom. Samen zorgen we voor een trouwdag waar u nog lang over na zult dromen.

Boek een rondleiding bij The Crown

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze zaal, nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. U kunt deze nu heel eenvoudig boeken via onze website. U krijgt dan een exclusieve rondleiding bij ons op locatie. Zo kunt u de sfeer proeven en weet u direct waar u aan toe bent!

Mocht u meteen een offerte willen zien of een prijsindicatie willen horen, vragen wij u contact op te nemen met ons. Contact opnemen kan telefonisch, door te bellen naar: 06 153 132 11 of te mailen met info@thecrown.nl. Wij beantwoorden al uw vragen zo spoedig mogelijk.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: