“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Afghaanse trouwfeest

Zoekt u naar Afghaanse trouwfeest? Dan bent u bij The Crown aan het juiste adres. The Crown is gevestigd in Rotterdam en behoort tot één van de grootste evenementencomplexen van Nederland. Onze specialiteit is het verzorgen van bruiloften, evenementen en recepties naar de wens van onze gasten. The Crown onderscheidt zich vooral door de bijzondere, stijlvolle inrichting en het goede gastheerschap.

Wilt u eens van de sfeer proeven van onze Afghaanse bruiloft zaal? Reserveer dan een rondleiding via ons online reserveringssysteem.

Afghaanse trouwfeest
Afghaanse trouwfeest
Afghaanse trouwfeest
Afghaanse trouwfeest

De mooiste dag van u leven viert u bij The Crown!

U droomt waarschijnlijk al jaren over de mooiste dag van uw leven. Wij van The Crown doen er alles aan om deze dag een sprookje te laten zijn. De sfeervolle ambiance in onze feestelijke accommodatie zal hier een grote bijdrage aan leveren.

Ons prachtige plafond wordt vergezeld door koninklijke kroonluchters en de zaal kan versierd worden door onze eigen fleurige decoratie. Uiteraard zijn uw eigen ideeën en inbreng meer dan welkom. Samen zorgen we voor een trouwdag waar u nog lang over na zult dromen.

Meer informatie Afghaanse trouwfeest

Onze trouwzalen zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Onze zaal bevindt zich op de rand van Rotterdam en ligt naast de A20 en Schiedam Station.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Afghaanse trouwzaal bij The Crown te huren? Vul dan ons onderstaande formulier in. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bereik ons via: 06 153 132 11 of mail met info@thecrown.nl. Wij beantwoorden al uw vragen!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: