“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Afghaanse bruiloft zaal

Bent u opzoek naar een Afghaanse bruiloft zaal van uw dromen? Dan bent u bij The Crown aan het juiste adres. Wij zijn The Crown, gevestigd te Rotterdam. Onze specialiteit is het verzorgen van bruiloften, evenementen en recepties naar de wens van onze gasten. The Crown onderscheidt zich vooral door de bijzondere, stijlvolle inrichting en het goede gastheerschap.

The Crown is een unieke locatie met een moderne architectuur. Er is nagedacht over de kleinste details. De ambiance in de zaal wordt gevormd door de luxueuze, marmeren vloer en de spiegelwanden, bekroond door de kristallen kroonluchters. Het ledplafond en de specialeffects maken het totaalplaatje compleet.

Wilt u eens van de sfeer proeven van onze Afghaanse bruiloft zaal? Reserveer dan een rondleiding via ons online reserveringssysteem.

Afghaanse bruiloft zaal
Afghaanse bruiloft zaal
Afghaanse bruiloft zaal
Afghaanse bruiloft zaal

Extra faciliteiten – The Crown

Alle installaties die nodig zijn voor bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie zijn aanwezig. Maak gebruik van ons Led- scherm voor videopresentaties of kies voor onze  geluidsinstallatie. Tevens is er een eigen audio-systeem plus microfoon aanwezig. Indien gewenst kunnen wij u voorzien van een vergaderopstelling. Tijdens uw lunch of diner hebben wij een professionele keuken beschikbaar. Kortom: u bent van alle gemakken voorzien!

Bovendien beschikken wij over een parkeergelegenheid met een capaciteit van 100 auto’s. Het parkeerterrein wordt bewaakt door een parkeerwacht en het terrein is vanaf de snelweg makkelijk te bereiken.

Kom eens een kijkje nemen – Afghaanse bruiloft zaal

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze zaal, nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. U kunt deze nu heel eenvoudig boeken via onze website. U krijgt dan een exclusieve rondleiding bij ons op locatie. Zo kunt u de sfeer proeven en weet u direct waar u aan toe bent!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: