“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Marokkaanse trouwzalen

Bent u op zoek naar Marokkaanse trouwzalen? Dan is The Crown de aangewezen partij voor u. The Crown is een unieke locatie met een moderne architectuur. Er is nagedacht over de kleinste details. De ambiance in de zaal wordt gevormd door de luxueuze, marmeren vloer en de spiegelwanden, bekroond door de kristallen kroonluchters. Het led plafond en de special effects maken het totaalplaatje compleet.

Wilt u de sfeer van de trouwzaal in het echt zien? Natuurlijk is dat mogelijk! Kom eens langs voor vrijblijvende rondleiding. Maak direct een afspraak via onze website.

Marokkaanse trouwzalen
Marokkaanse trouwzalen
Marokkaanse trouwzalen
Marokkaanse trouwzalen

Extra mogelijkheden – The Crown

Naast onze trouwzaal beschikken wij over een ontvangstruimte, bruidskamer, speelruimte en een gebedsruimte. In de ontvangstruimte van The Crown worden de gasten door het personeel ontvangen. De ruimte waar de bruid en bruidegom tot rust kunnen komen is de bruidskamer. Voor de kinderen hebben wij een speelruimte. Tot slot heeft The Crown twee gebedsruimtes voor man en vrouw apart. Hier kan men zich even terugtrekken voor het gebed. In de gebedsruimte is een aparte wasruimte opgenomen.

Catering bij uw evenement is mogelijk in samenspraak. Daarvoor werken wij samen met gerenommeerde cateringbedrijven. Zo heeft u geen omkijken meer naar het regelen van hapjes en drankjes. Ook zelf een cateringbedrijf inschakelen is uiteraard mogelijk.

Perfecte gelegenheid in Rotterdam – Marokkaanse trouwzalen

The Crown is zeer goed bereikbaar. De zaal begeeft zich op de rand van Rotterdam en ligt naast de A20 en Schiedam Station. The Crown is hierdoor goed bereikbaar met de auto en het openbaarvervoer. Bovendien is er een eigen parkeerterrein voor 100 auto’s, wat overeenkomst met 400 personen.

Heeft u interesse in de mogelijkheden om uw Marokkaanse bruiloft bij The Crown te vieren? Vul dan ons formulier in. Onze medewerkers reageren hier zo spoedig mogelijk op. Voor dringende vragen kunt u bellen naar 06 153 132 11 of mail met info@thecrown.nl.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: