“Ontdek de magie van The Crown”

Wist u dat ons plafond licht geeft? U kunt zo elke gewenste sfeer creëren.

De locatie van uw dromen

Wij zijn The Crown, gevestigd te Rotterdam. Onze specialiteit is het verzorgen van bruiloften, evenementen en recepties naar de wens van onze gasten. The Crown onderscheidt zich vooral door de bijzondere, stijlvolle inrichting en het goede gastheerschap. The Crown is een unieke locatie met een moderne architectuur. Er is nagedacht over de kleinste details. De ambiance in de zaal wordt gevormd door de luxueuze, marmeren vloer en de spiegelwanden, bekroond door de kristallen kroonluchters. Het ledplafond en de specialeffects maken het totaalplaatje compleet.

The Crown heeft een capaciteit tot 900 personen en is geschikt voor bruiloften, verlovingen, evenementen en recepties. Hiermee behoort The Crown tot één van de grootste evenementencomplexen van Nederland. Bovendien is er een eigen parkeerterrein voor 100 auto`s aanwezig, wat overeenkomt met een capaciteit van 400 personen.

Zaalimpressie

Wanneer u onze nieuwe imponerende zaal voor het eerst betreedt, zult u overladen worden met klasse en luxe. The Crown straalt sinds zij eind 2017 haar deuren opende. Deze nieuwe high class evenementenlocatie is met haar majestueuze interieur dé locatie voor bruiloften en events die net dat gouden randje extra nodig hebben.

Ook ideaal voor gala’s

The Crown is met haar imposante en lichtgevende plafond ook een zeer geschikte locatie voor gala’s, award uitreikingen en modeshows. Vooral omdat het plafond elke gewenste kleur kan aannemen en dus perfect op uw gewenste huisstijl afgestemd kan worden. Dit in combinatie met de koninklijke ambiance maakt The Crown de ultieme bekroning op elk top event of bruiloft.

Catering

Catering bij uw evenement is mogelijk in samenspraak. Daarvoor werken wij samen met gerenommeerde cateringsbedrijven. Zo heeft u geen omkijken meer naar het regelen van hapjes en drankjes. Ook zelf een cateringsbedrijf inschakelen is uiteraard mogelijk.

Eventlocatie voor:

Bruiloften

Gala’s/modeshows

Bedrijfsfeesten

Bedrijfspresentaties

Beurzen

Netwerkbijeenkomst

Vergaderingen

Diploma-uitreiking

Ervaar de zaal zelf

Vraag vrijblijvend een rondleiding aan in onze zaal. U kunt zo de sfeer ervaren.
Maak direct een afspraak via onze website: